A rakomány be- és kirakodását megkönnyíti a rendkívül alacsonyan elhelyezett, a földtől mindössze 49 cm-re lévő rakodóküszöb (pneumatikus hátsó felfüggesztéssel - opcionális). A pneumatikus hátsó felfüggesztés lehetővé teszi a rakodóküszöb magasságának beállítását. Álló helyzetben lévő jármű esetén a küszöbmagasság egy, a rakodótérben elhelyezett kapcsoló segítségével 5 cm-rel csökkenthető. A rakodótérben 8 horoggal rögzíthetjük az árut szállítás közben. Az oldalsó tolóajtón (92,4 cm-re nyitható) és a lemezelt vagy teljesen üveges szárnyas hátsó ajtókon keresztül egyaránt hozzáférhető a jármű. Ez azt jelenti, hogy nyitott ajtóknál a padlótól a tetőig minden centimétert kihasználhatunk a rakomány ki- és berakodásánál, hiszen a szárnyas ajtók nyílásszöge 90° és 180°. Alacsony tetős változatoknál a felfelé nyíló hátsó csomagtérajtó, fűthető hátsó ablakkal és ablaktörlővel, külön rendelhető. 
A 90 és 180 fokban nyitható, nagy hátsó ajtók mellett oldalsó tolóajtókkal rendelkezik a jármű (ez az utasoldali részen az alapfelszereltség része, a vezető oldalán külön rendelhető).
(A zárt kisteherautó belsejében egy rögzített, ablakos fém válaszfal található, amely ugyancsak az alapfelszereltség része.)

Az első üléspad háttámlája lehajtható asztalkával van felszerelve, ami olyan kiegészítőkkel is rendelkezik, mint pl.  iratok rögzítésére szolgáló csíptető, egy mobiltelefon tartó és egy dupla pohártartó (opcionális). A vezetőülés minden irányban állítható (előre-hátra húzható, dönthető és magasságban állítható) és könyöklővel (opcionális) is rendelkezik. Egyes részletek kifejezetten a jobb hangszigetelés és a kevesebb rázkódás szempontjait figyelembe véve lettek kialakítva. A sebességváltó kar a műszerfalon kapott helyet, az elektromos működtetésű ablakemelő és visszapillantó tükör (opció) kezelőszervei pedig a vezetőoldali ajtón találhatók.

Az alapfelszereltség részét képezik:

távirányítós központi zár, kulccsal zárható tanksapka, normál méretű acélpótkerék, fényszóró-magasságállítás, fordulatszámmérő, szervókormány, indításgátló, ABS (blokkolásgátló), HBA (fékerőnövelő rendszer), EBD (elektronikus fékerőelosztó), elektromos ablakemelők, kétszemélyes kisérőülés (opcionális), vezetőoldali légzsák, üvegezett raktérválaszfal, tengelyirányban állítható kormánykerék, 215/60 R16-os méretű gumik, utasoldali lemezelt tolóajtó, állítható magasságú vezetőülés, rádióelőkészítés (kábelek és antenna).